Na een geslaagde Sinterkerst & Nieuw een paar maanden terug is het weer tijd voor een feestje voor de A en B! Het thema past nog niet helemaal bij het weerbeeld van de afgelopen weken, maar we zoeken alvast de zomerse sferen op.

Op zaterdag 18 mei is het tijd om met de A en B de zomer alvast in te luiden met een gezellig feestje. Om 20.30 uur is iedereen welkom in de kantine en rond 22.30 uur is het feestje weer afgelopen. Zorg dat je ook echt om 20.30 uur aanwezig bent, want we trappen de avond af met een korte activiteit om alvast in zomersferen te komen! Daarna is het tijd voor onder andere muziek, lekkere hapjes en foto's maken in de fotohoek. Dresscode: zomer!

Aanmelden kan tot en met zaterdag 11 mei via deze link. Geef je zo snel mogelijk op, want dit gezellige feestje wil je niet missen met je teamgenoten! DUN-AC ziet jullie graag de 18e, tot dan! 

N.B.: Gedurende deze activiteit wordt er geen alcohol geschonken. Daarnaast mag er geen alcohol de kantine in worden meegenomen en wordt er verwacht dat er voorafgaand aan de activiteit geen alcohol is gedronken. Het is de verantwoordelijkheid van de A & B en die van hun ouders om deze afspraken na te leven.

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39